Kleberson: "Beşiktaş'ta tarihin en kötü transferlerinden biri olarak gösterilmem..."

Kleberson: "Beşiktaş'ta tarihin en kötü transferlerinden biri olarak gösterilmem..."

2005-2007 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Brezilyalı Kleberson, Türkiye'de kendisine olan bakışı değerlendirdi ve Ronaldinho'nun kendisini nasıl kandırıp Barcelona'ya gittiğini anlattı.

Ajans Beşiktaş - İşte Kleberson'un açıklamaları:

"DUYDUM Kİ BARCELONA'YA GİTMİŞ"

Ronaldinho ile bugün bile konuşuyorum ve 'Bana United'a git dedin, kendin İspanya'ya gittin' diyorum. Fransa'da kardeşiyle birlikteydim ve United'ın ikimizi de istediğini konuşuyorduk. Öyle konuştu ki onun United'a gideceğine ikna olmuştum. Brezilya'ya döndüğümde İngilizce kanalları izliyordum ve duydum ki Ronaldinho, Barcelona'ya gitmiş, şaşırdım.

"EN BÜYÜK MEYDAN OKUMALARDAN BİRİYDİ"

Manchester United'a gitmek kariyerimdeki en büyük meydan okumalardan biriydi. O formayı giyen ilk Brezilyalı olduğum için bir baskı hissetmedim ama bir yıl önce Dünya Kupası kazandığımdan büyük bir beklenti vardı.

"FERGUSON'LA İLK SOHBETİMİZ"

Ferguson ile ilk sohbetimiz zorluydu. Sadece Portekizce biliyordum ve bana hep yeni kelimeler öğretmeye çalışıyordu. En başlarda o da Portekizce öğrenmeye çalışıyordu.

"ADİL DEĞİL"

Farklı bir stilde futbol oynayan bir ülkeye gitmenin ne kadar zor olduğunu herkes bilir. Sakatlandım ve tekrar eski performansıma geri dönmem zaman aldı. Yeterince iyi olmadığım için değil, sakatlık beni etkilediği için iyi olamadım. Beşiktaş'ta tarihin en kötü transferlerinden biri olarak gösterilmem, adil değil.

"HEDEFİM TEKNİK DİREKTÖRLÜK"

Hedefim İngiltere'ye teknik direktör olarak dönmek. Ada'daki tecrübem kötü değildi. Zorluydu ama çok şey öğrendim ve dönebilirsem, her şeyin daha farklı olacağını biliyorum. (Sporx)

Etiketler :