Kolombiya basını yazdı: Talisca'nın yerine 20'lik yetenek!

Kolombiya basını yazdı: Talisca'nın yerine 20'lik yetenek!

Anderson Talisca'yla yollarını ayıran Beşiktaş için Kolombiya basını bomba bir transfer iddidası ortaya attı.

Ajans Beşiktaş - İki sezondur kiralık olarak oynattığı Anderson Talisca'yla yollarını ayıran Beşiktaş'ta 10 numara pozisyonu için transfer çalışmaları sürüyor. Söz konusu mevkii için şu ana dek pek çok oyuncunun adı Siyah Beyazlılar'la birlikte anılırken Kolombiya basınından yepyeni bir iddia geldi.

Ülkede yayım yapan "ANTENA 2" adlı internet sitesi, Kara Kartal'ın La Liga 2 takımlarından Sevilla Atletico'nun formasını giyen Jorge Carrascal ile ilgilendiğini yazdı. Site, bu sezonu Karpaty Lyiv'de kiralık olarak geçiren Carrascal için Shakhtar Donestk, Dinamo Kiev ve Besiktaş'ın yarıştığını öne sürdü.

Bu sezon Ukrayna liginde gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan 20 yaşındaki genç yetenek, Lyiv'de 2017-18 sezonunun en iyi futbolcusu seçildi. Oynadığı 22 maçta 6 gol ve 4 asist kaydeden ofansif orta saha oyuncusu için Karpaty Lyiv'in de 2 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanabileceği konuşuluyor.

Sevilla Atletico'yla 2021 yazına kadar sözleşmesi bulunan Carrascal'ın Lyiv'in satın alma opsiyonunu kullanmaması hâlinde ise Avrupa'nın önemli kulüplerine satılması bekleniyor. Piyasa değeri 600 bin euro olan 20 yaşındaki genç yetenek, 10 numara pozisyonunun yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor.

Futbola Millonarios'un altyapısında başlayan Kolombiyalı futbolcu, 2016 yazında ise Sevilla Atletico'yla 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

 

 

 

 

 

 

Etiketler :