Konyaspor'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklama

Konyaspor'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklama

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, Spor Toto Süper Lig’in 25.haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde Radyospor’da açıklamalarda bulundu:

"Pazar günü oynayacağımız Beşiktaş maçına 1 haftadır çalışıyoruz. Ligde üst sıralara tırmanma mücadelesi veriyoruz. Son haftalarda puan kayıpları yaşadık. Beşiktaş maçında puan ya da puanlar almak istiyoruz. Üst sıralara yükselme maçı olacak. İnşallah bunu da başaracağız.

Maalesef hakemlerle ilgili konuyu çoğu ortamda dillendiriyoruz. Galatasaray maçında başlayan bir furya var. Hakemlere ciddi şekilde yüklenmeler oldu. Bir sürü pozisyon sayabiliriz. VAR’a rağmen puan kayıpları yaşanıyor. Hocamız da bunu söylüyor. Bizim de lehimize ve aleyhimize sonuçlar olabiliyor. Galatasaray maçından sonra aleyhimize bir sürü şey oldu. Serzenişimiz bu yönde.

Biz adaletli şekilde kararların uygulanmasını istiyoruz. Herhangi bir ayrıcalık istemiyoruz. Örneğin; Fenerbahçe maçında 80 dakika 10 kişi oynaması gereken bir rakip varken biz eksik oynadık. 1 puan aldık ama 70 dakika eksik oynadık. VAR’da ne oluyorsa hakemler adil şekilde karar vermeli.

Büyük takımların hakemlerle ilgili açıklamaları oluyor. Bunu daha önce gördük. Bunun etkileşimini hakemde görüyoruz. Trabzonspor maçında da bu oldu. Umarım Beşiktaş maçında bu olmaz. Hakemlere güveniyoruz. Tek isteğimiz adil bir şekilde düdük çalmaları. Bizden yana hakemi baskı altına alma durumu olmaz."

Etiketler :