Kulübe katkısı yüzleri güldürüyor

Kulübe katkısı yüzleri güldürüyor

Galatasaray’ı 3-0 yenen Beşiktaş’ta 3 puanın yanı sıra yedek kulübesinin oyuna katkısı da yüzleri güldürdü. Negredo derbide gol atarak moral bulurken, Medel de uyum sorununu aşmış göründü.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde iki kez şampiyonluğa ulaşırken kulübe katkısı da önemli rol oynamıştı. İlk sezon, skoru tutmak istediğinde genelde orta alandan ofansif bir ismi alıp yerine Necip’i sahaya süren Güneş, gole ihtiyacı olduğundaysa Cenk, Gökhan Töre ve Kerim Frei’ı kullanıyordu. Geçen sezonsa bu isimler orta alanda Necip Uysal ve Gökhan İnler, hücumdaysa birlikte oynamadıklarında Cenk, Aboubakar ve Ömer Şişmanoğlu seçenekleriydi.

GOLDEN DAHA DEĞERLİYDİ

Güneş’in bu sezonki hamle oyuncuları Lens, Medel ve Negredo, lige iyi giremedi. Negredo, uzun süre gol atamadı ama futbolundan ötürü, “Olmayacak” dedirtmedi. Medel, ‘uyum sorunu’ yaşarken, en sıkıntılı olan Lens’ti. Güneş, derbi sonrası Lens’in duygularını çok belli etmediğini ama takımın bir parçası olma arzusunun yüksek olduğunu söyledi.

Manisa ile oynanan kupa maçı ve derbi, Güneş’in kadro derinliğini artırdı. Derbide 26 dakika oynayan Medel, uyum sorununu aşmış göründü. Negredo, oynadığı 5 dakikakada 1 gol attı. Daha değerlisi, 2-0 önde ve bitime 2 dakika kalmışken topun taca çıkmaması için gösterdiği çabaydı. (Hürriyet)

Etiketler :