"Kulübeden gelen kurtarıcı"

"Kulübeden gelen kurtarıcı"

Beşiktaş'ın deplasmanda 3-2 kazandığı Kasımpaşa karşılaşmasını Fanatik Gazetesi Beşiktaş muhabiri Orhan Yıldırım değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Orhan Yıldırım'ın bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

Şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, iki kez geri düştüğü maçı bırakmadı. Son derece çekişmeli geçen maç, gidip geldi. İki takım da çok gol kaçırdı. Maçı bırakmayan Kartal, son dakika içinde bulduğu gol ile zirveye bir adım daha yaklaştı.. İkinci yarı oyuna giren Umut Nayir, geceye damgasını vuran isim oldu.

Dengeli oyun

İki takım da maça çok temkinli başladı. Öyle ki, birbirlerini tartar gibiydiler. Ev sahibi takımda Q7 sağ kanadı etkili kullanmak istedi. Yaptığı ortalara giden olmadı. Kartal’da Burak sıkı markajda kaldı. 15’te Kasımpaşa’dan Hafez’in atılması; ibreyi Beşiktaş’a döndürdü. Ancak Mustafa Pektemek’in VAR ile gelen golü vardı: 1-0. 24’te öne geçen Kasımpaşa, geri çekildi. Beşiktaş, 39’da skoru eşitledi. Gökhan’ın ortasına, Caner şık vurdu: 1-1..

Atamayana atarlar...

On kişi oynayan rakibine büyük baskı kuran Avcı’nın ekibi, gol üstüne gol kaçırdı. 56’da kontratak yiyen Kartal, topu ağlarında gördü: 2-1. Koita ile öne geçen ev sahibi takım, aynı sistemde oynamayı sürdürdü. Geriye düşen Beşiktaş; risk alıp Umut ile çift forvete döndü. Sete dönen oyunda karşılıklı pozisyonlar yaşandı.

Gökhan farkı

İlk golün asistini yapan Gökhan Gönül, 71’de Umut Nayir’a, ‘al da, at’ dedi! Genç oyuncu tabelaya yeniden eşitlik getirdi: 2-2.. Oyunun son bölümlerinde Beşiktaş, sağlı sollu ataklar ile galibiyet aradı. Bir türlü çıkmayan gol uzatmada geldi. Lens’in atağında gelen topu Umut Nayir tamamladı: 2-3.