Kupada 3. eşleşme!

Kupada 3. eşleşme!

Beşiktaş Osmanlıspor maçı için nefesler tutuldu. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Osmanlıspor'un yedek ağırlıklı kadrolar ile sahada olmaları bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında bugün İstanbul’da Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Siyah-Beyazlı ekipte izinli olan; Adriano Correia, Anderson Talisca, Gary Medel, Fabricio Ramirez ve Jeremain Lens maç kadrosunda bulunmayacak.
 
Kupada 3. eşleşme 

Beşiktaş ile Osmanlıspor, Türkiye Kupası’nda 3. kez birbirlerine rakip olacak. Siyah-Beyazlılar, o zamanki ismi Ankaraspor olan Başkent ekibiyle 2007-2008 sezonunda 3. kademede yapılan gruptaki maçı evinde 3-1’lik skorla kazandı. 2008-2009 sezonunda rakibiyle yarı finalde eşleşen Beşiktaş, deplasmanda 3-1 galip geldi, İstanbul’daki mücadeleyi 2-1 kaybetmesine rağmen adını finale yazdırdı.

Siyah-Beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan dahil oldu. Kartal, 5. tur ilk maçında Manisaspor'u ilk maçta 9-0 mağlup ederken, ikinci maçta 1-1 berabere kalarak kupada son 16 turuna yükseldi.

Kupaya 4. turdan dahil olan Osmanlıspor ise ilk turda Ottocool Karagümrük'ü elerken, 5. turda Evkur Yeni Malatyaspor'u kupanın dışına iterek, son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu. (Fanatik)

Etiketler :