Larin'e Şenol Güneş'ten tavsiye

Larin'e Şenol Güneş'ten tavsiye

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, devre arası transfer edilen ancak forma şansı bulmakta zorlanan Cyle Larin ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ajans Beşiktaş - Milliyet'in haberine göre bu futbolcuyu bir proje transfer olarak kadroya dahil eden yönetimin ise Larin'i kiralık vermedikleri için bir pişmanlık duyduğu ortaya çıktı. Devre arasında Love transferinin son günlere kalması yüzünden genç oyuncuyu kiralamayan siyah-beyazlı idarecilerin, bu futbolcuyu bir dahaki sezon kiralayabileceği iddia edildi.

Kadrodaki forvet bolluğuna rağmen gol atma konusunda yaşanan sıkıntıların çözüm arayan Teknik Direktör Şenol Güneş'in Larin'in henüz istenilen seviyede olmaması yüzünden oynatmadığı öğrenildi. Forvet ihtiyacında, Kanadalı golcüyü oynatmayı planlayan siyah-beyazlı teknik adamın, genç futbolcuyla birebir görüştüğü bildirildi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TAVSİYELER

Larin'e sabırlı olması gerektiğini aktaran Güneş'in, "Devre arasında geldiğin ve diğer forvetlere göre daha tecrübesiz olduğun için bu kritik haftalarda şans bulman kolay değil. Çok çalışmalısın. Her şeyden önce sabırlı olmalısın. Geleceği olan bir golcüsün. Zamanla eksikliklerini gidereceksin. Hiçbir zaman olumsuz düşünme. En önemli şey Beşiktaş'ın şampiyonluğu. Hepimiz bunun etrafında birleşmeliyiz" dediği vurgulandı.

Etiketler :