Lemina, Beşiktaş'a, Elneny, Galatasaray'a

Lemina, Beşiktaş'a, Elneny, Galatasaray'a

Mert Hakan'ı Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, Mensah'ta da Beşiktaş'tan çalımı yedi. Lemina'da da golü yemesi an meselesi olan Cimbom, Elneny ile rövanşı almanın derdinde.

Ajans Beşiktaş - Mert Hakan'ı Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, Mensah'ta da Beşiktaş'tan çalımı yedi. Lemina'da da golü yemesi an meselesi olan Cimbom, Elneny ile rövanşı almanın derdinde.

Sarı kırmızılıların teknik patronu; Fatih Terim, Mert Hakan Yandaş üzerine bir orta saha kurgusu planlıyordu. 26 yaşındaki oyuncunun ezeli rakip Fenerbahçe'ye kaptırılmasının ardından Bernard Mensah'ı isteyen Terim, Ganalı'nın da Beşiktaş'a gitmesiyle yönetime; Mario Lemina'yı takımda görmek istediğini iletti.

Gabonlu oyuncu oyuncunun yeni sezonda da Galatasaray forması giymesi beklenirken görüşmelere Beşiktaş da dahil oldu. Ailesiyle İstanbul'da olan Lemina, iki kulüp yetkilileriyle de görüşme halinde. Basında ibrenin siyah beyazlılara kaydığı haberleri çıkınca; Galatasaray soluğu Mohamed Elneny'nin kapısında aldı.

Geçtiğimiz sezonu; Beşiktaş'ta geçiren Mısırlı için Arsenal ile görüşmelere başlayan sarı kırmızılılar, 28 yaşındaki orta sahayı 1 yıllığına kiralamak için düğmeye bastı. Mensah'ta golü yiyen, Lemina'da da ikinci golü filelerinden çıkarmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, Elneny tranfserinde aradaki farkı kapamayı hedefliyor. (Asist Analiz)

Etiketler :