Lens'in kaderi Gökhan Töre'ye bağlı

Lens'in kaderi Gökhan Töre'ye bağlı

Geldiği günden bu yana sadece bir 90 dakikası olan Lens için tehlike çanları çalıyor.

Ajans Beşiktaş - Hollandalı oyuncunun sözleşmesinde 4 milyon 89 bin euro'luk satın alma bedeli yer almasına rağmen, Beşiktaş yönetimi şimdilik bunu kullanmayı düşünmüyor.

Gökhan Töre'nin sahalara dönmesinden sonra göstereceği performans ve Jeremain Lens'in milli oyuncu ile gireceği forma rekabeti sonrasındaki istatistikler, kimin kalıp kimin gideceğini belirleyecek. Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlıklarında sol dizinden sakatlık yaşayan Gökhan Töre, yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Tecrübeli futbolcu, yoğun tedavinin ardından çalışmalarına başladı. Yurt dışındaki rehabilitasyon sürecini tamamlaması sonrasında İstanbul'a dönen yıldız futbolcu, Nevzat Demir Tesisleri'nde özel hoca eşliğinde hazırlıklarına start verdi.

Takım arkadaşlarına bir an önce katılmak istediğini belirten Töre kısa bir süre önce şöyle konuşmuştu; "Tedavim iyiye gidiyor. Formamı ve takım arkadaşlarımı çok özledim. İnşallah beklenenden daha kısa sürede formama geri döneceğim. Beni bu süreçte yalnız bırakmayıp destekleyip, moral veren Beşiktaş taraftarlarına teşekkürler" dedi. (Sporx)

Etiketler :