L'Equipe'den Clinton N'Jie iddiası

L'Equipe'den Clinton N'Jie iddiası

Olimpik Marsilya'nın 25 yaşındaki Kamerunlu santrforu Clinton N'Jie, ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın yaptığı ilk teklife olumlu yanıt veren 25 yaşındaki forvet Clinton N’Jie, Marsilya ‘tamam’ demesine rağmen gelmekten vazgeçti.

Siyah-beyazlılar transferin son gününde bir takviye daha yaparak kadrosunu güçlendirmek isterken, aldığı 'olumsuz' yanıtla şok oldu.

Kısa süre önce Beşiktaş'ın listesine girmişti

Olimpik Marsilya'nın 25 yaşındaki Kamerunlu santrforu Clinton N'Jie, ara transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kala Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.

Kiralık olarak transfer edileceği öne sürülen oyuncunun Siyah Beyazlılılar'ın kendisine yaptığı teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

L'Equipe'de yer alan habere göre; Fransa ekibi 25 yaşındaki oyuncunun transferi için Beşiktaş ile el sıkıştı. Haberde; Marsilya'nın Beşiktaş'tan gelen 7 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul ettiğini ve bu transferin gerçekleşmesini izin verdiğini açıkladı. Ancak ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Oyuncudan 'gelirim' yanıtını aldıktan sonra Marsilya'yı da ikna eden siyah-beyazlılar; Clinton N'Jie'nin son anda 'Gelmeyeceğim' cevabı üzerine şok oldu.

N'Jie'nin fikir değiştirmesi üzerine siyah-beyazlı yönetim de yeni bir teklif yapmaktan vazgeçti ve transferi rafa kaldırdı.

Takımında kalmayı tercih eden yıldız isim, bu sezon takımıyla çıktığı 12 maçta yalnızca 1 kez fileleri sarsabildi. (Fanatik & ASpor)

Etiketler :