Leroy Fer iddiası!

Leroy Fer iddiası!

Orta saha ve kanatlara mutlak takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Swansea City ile mukavelesi biten Leroy Fer'i gündemine aldı.

Ajans Beşiktaş - 29 yaşındaki Hollandalı futbolcu, orta sahanın merkezinde ve sol kanatta oynayabiliyor. Seabah Gazetesi'nin haberine göre; Şubat ayında ciddi bir sakatlık yaşayan Fer'in sağlık durumu takip edilirken oyuncuyla Feyenoord'un da ilgilendiği kaydedildi.

Leroy Fer kimdir?

Son birkaç yıldır adı Süper Lig devleriyle anılan Leroy Fer, bir dönem Hollanda'da jenerasyonun en yetenekli isimleri arasında gösteriliyordu.

5 Ocak 1990'da Hollanda'nın Zoetermeer kentinde dünyaya gelen Leroy Fer, futbola Feyenoord altyapısında başladı.

Yeteneğiyle kendini gösteren Fer, 15 yaşında Feyenoord U17 takımına dahil edildi. Leroy Fer, 2008 yılında ise as takım kadrosuna alındı.

3 yıl Feyenoord formasını giyen Leroy Fer, 5.5 milyon euro karşılığında Twente'ye transfer oldu. 2 yıl da Twente'de görev yapan Hollandalı orta saha, İngiltere'nin yolunu tuttu.

Sırayla Norwich City ve QPR'da oynayan Leroy Fer, 2016 yılında Swansea City'e transfer oldu. Galler ekibinde orta sahanın önemli isimlerinden olan Fer'in sözleşmesi Haziran 2019'da sona erecek.

Leroy Fer, Hollanda Milli Takım formasını da 11 kez giydi ve 1 de gol kaydetti.

Etiketler :