Lisans Josef De Souza'nın

Lisans Josef De Souza'nın

Beşiktaş’ın yeni transferi Josef de Souza bugün özel uçakla 14.15’te İstanbul’da olacak. Kadrosunda halen 13 yabancı bulunan siyah-beyazlılar, lisans için son hakkını Brezilyalı orta sahadan yana kullanacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta transferi büyük heyecan yaratan Josef de Souza bugün özel uçakla İstanbul'a gelecek. 1+1 yıllık anlaşma sağlanan 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu da, sosyal medyada kendisi için tasarlanan Beşiktaş formalı görseli Instagram hesabında profil fotoğrafı yaptı.

Beşiktaş yönetimi de 14. ve son yabancı hakkını Josef'ten yana kullanmaya karar verdi. Kadrosunda halen 13 yabancı bulunan Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve takım bulmaları istenen Isimat Mirin ile Douglas'tan birinin ayrılması halinde de İspanyol stoper Montero'nun lisansı çıkarılacak.

LARİN İÇİN SON KARAR MAÇ ÖNCESİ VERİLECEK

Beşiktaş'ta sakatlığı süren N'Koudou Trabzonspor karşılaşmasında yer alamayacak. İki gündür takımla idmana çıkan ancak çalışmanın büyük bölümünü bireysel yapan Larin ise Trabzon kafilesine dahil edilirken, son karar maç öncesi verilecek.

KARTAL LİGE KAZANARAK BAŞLAMAYI SEVİYOR

Süper Lig'de sezona Trabzon deplasmanında girecek olan Beşiktaş, ilk hafta maçlarında aldığı sonuçlarla göz dolduruyor. Kartal, lig tarihinde açılış karşılaşmalarında 37 galibiyet, 17 beraberlik ve 8 yenilgi aldı. Siyah-beyazlı takım, deplasmanda çıktığı 31 açılış maçında ise 10 galibiyet, 14 beraberlik, 7 yenilgi yaşadı. (Sabah)

Etiketler :