Liverpool'dan Beşiktaş'a Karius cevabı

Liverpool'dan Beşiktaş'a Karius cevabı

Beşiktaş'ta yükselen performansıyla dikkat çeken Loris Karius'u takımda tutmak için siyah beyazlı yönetim harekete geçti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Alman kaleciyi 1 yıl daha kadrosunda tutabilmek için İngiliz ekibine kiralama teklifi götürdü.

Ancak Liverpool'un Beşiktaş'a yanıtı, "Kiralık olarak vermeyi düşünmüyoruz" şeklinde oldu.

Bunun üzerine siyah beyazlılar, teknik direktör Avcı'nın da takımda kalmasını istediği 26 yaşındaki eldiveni bonservisi ile almanın yollarını aramaya başladı.

İNDİRİM TALEBİ OLACAK

Ancak Karius'un sözleşmesindeki satın alma opsiyonunun bedeli Beşiktaş'ı düşündürüyor. Zira ekonomik zorluk içinde olan siyah-beyazlıların Karius için 7 milyon 250 bin Euro ödemesi mümkün görünmüyor. Beşiktaş yönetimi ise yıldız kaleci için indirim istemeyi düşünüyor.

Liverpool'un zorunlu olmayan opsiyonu aşağı çekmesi halinde Karius ile yola devam etmeyi planlayan yönetimin devre arası bu konuda girişimlerini hızlandıracağı kaydedildi.

Bu sezon ligde 10 maçta forma giyen deneyimli eldiven, kalesinde 10 gol görürken, 5 maçta rakiplere geçit vermedi. Yıldız oyuncu Avrupa'da ise 4 maçta 10 gol yiyerek istediği performansı sağlayamadı.

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığı Loris Karius, son haftalardaki performansı ile takımın çıkışında büyük pay sahibi olurken, teknik heyetin de gözüne girmişti. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)