Love, Fox Sports'a konuştu: "Beşiktaş'ta mutluyum. Flamengo'dan bana gelen bir teklif yok."

Love, Fox Sports'a konuştu: "Beşiktaş'ta mutluyum. Flamengo'dan bana gelen bir teklif yok."

Türkiye'de olduğu gibi yabancı basının gündemlerinden biri Vagner Love. Ara tarnsfer döneminde Beşiktaş'a katılan oyuncunun Flamengo ile arasındaki transfer iddiaları devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Flamengo Vagner Love hakkındaki spekülasyonların hala çok uzak görünüyor. SporTV'den gazeteci Guto Nejaim'e göre, oyuncu Rio de Janeiro'da olacak. Ancak Love, Gávea'nın kulübüne geldiğini ve ayrıca Flamengo tarafından bir girişim olmadığını bildirdi.

Love, "Kesinlikle hiçbir şey yok, spekülasyon. Nereden geldiklerini bilmiyorum. Beş ay önce Beşiktaş'a transfer oldum, iki yıllık sözleşmem var ve orada mutlu oluyorum. Flamengo'nun yönetim kurulu bana gelmedi. Beşiktaş'tan biri de bir şey demedi. Anlamadım çünkü haberler oradan geliyor. Benim için hiçbir şey gelmedi, "dedi.

Fox Sport, Brezilya'daki spekülasyonun yanı sıra, Vagner Love'ın Türkiye'de de bir konu olduğunu söylerken ülkenin en büyük günlük gazetelerinden biri olan Milliyet sitesini kaynak göstererek mevcut kulüp olan Beşiktaş ile yapılan görüşmenin 1,5 milyondan 2 milyona kadar olduğunu belirterek, söz konusu ilerlemeyi Flamengo'ya devretmiş olduğunu söyledi.

 

Etiketler :