Love, Larin, Roco, Adriano ve Quaresma... Hepsi satış listesinde mi?

Love, Larin, Roco, Adriano ve Quaresma... Hepsi satış listesinde mi?

Beşiktaş yeni bir golcü oyuncu arayışında... Maliyeti ise Vagner Love'dan karşılanacak.

Ajans Beşiktaş - Devre arası transfer döneminde Vagner Love’u satarak üst düzey bir golcü transfer etmeyi düşünen Beşiktaş Yönetimi, menajerlerin kulübe yaptığı önerileri incelemeye devam ediyor.

Milliyet'teki habere göre bonservis yerine satın alma opsiyonuyla bir golcü kiralamayı düşünen siyah-beyazlılar, bu transferi de, devre arası gelmeden ön protokolle bitirmeye çalışacak. Devre arası kampına yeni golcüyü yetiştirmek için acele eden yönetim, gelir gelmez ilk 11 oynayabilecek kalitede bir ismi renklerine bağlamak istiyor.

Takvim gazetesi: "Larin, Roco, Adriano ve Quaresma da listede"

Ayrıca Takvim gazetesi Vagner Love ile ilgili bu habere destek veren başka bir haber yayınladı. Gazete, yönetimin performansından memnun olmadı Vagner Love, Larin ve Roco'yu göndermek için kolları sıvadığını yazdı. Habere göre bu futbolcular öncelikle bonservisleriyle verilecek. Ancak bu başarılamazsa o takdirde futbolcuların kiralanması gündeme gelecek.

Aynı haberde, 34 yaşındaki Adriano için Japon kulübü Vissel Kobe'nin yaptığı teklifin değerlendirileceği, Quaresma'ya da cazip bir teklif gelmesi durumunda satışının düşünülebileceği belirtildi.

Haberde "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu oyuncuları sattıktan sonra takıma 2 golcü oyuncu almayı hedeflediği ve bunun için şimdiden çalışmalara başlandığı ortaya çıktı." denildi.

Etiketler :