Lucescu 11’ini belirledi. Oğuzhan ve Cenk, forma giyecek mi?

Lucescu 11’ini belirledi. Oğuzhan ve Cenk, forma giyecek mi?

Türkiye, Finlandiya ile formalite maçında karşı karşıya gelecek. Mircea Lucescu bu deplasmanda sahaya yedek ağırlıklı bir kadro sürecek.

Ajans Beşiktaş - Türkiye, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeri I Grubu son maçında Finlandiya deplasmanına çıkıyor. A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, formalite maçımızın ilk 11'ini belirledi.

Türkiye'nin Eskişehir'de İzlanda'ya 3-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını yitirdiği maç sonu 4 futbolcu milli takım kadrosundan çıkarıldı. Cezalı duruma düşen Caner Erkin'in yanı sıra Arda Turan, Burak Yılmaz ve Nuri Şahin milli takımın Finlandiya kafilesinde yer almadı. Tendon ağrısı bulunan Serdar Aziz de son idmanda takımdan ayrı çalıştı.

LUCESCU'DAN GENÇ VE YEDEK AĞIRLIKLI İLK 11

İzlanda maçından farklı bir 11 sahaya sürecek olan Mircea Lucescu, Finlandiya karşısında yedeklere şans verecek. Ömer Toprak, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Emre Mor ve Cengiz Ünder'in yanı sıra kart cezasını tamamlayan Hakan Çalhanoğlu da ilk 11'de yer alacak.

Grupta 9 maç sonunda 14 puan toplayabilen Türkiye, 1 puanlı Kosova ve 8 puanlı Finlandiya'nın ardından 4. sıranın sahibi oldu ve hayal kırıklığı yarattı.

Türkiye'nin 11'i: Volkan Babacan, Kaan Ayhan, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Cenk Tosun (Futbol Arena)

Etiketler :