Lukasz Teodorczyk Beşiktaş'a "evet" dedi

Lukasz Teodorczyk Beşiktaş'a "evet" dedi

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Lukasz Teodorczyk, siyah beyazlı takımda oynamaya evet dedi. Beşiktaş yöneticileri hafta sonu İtalya'ya giderek, Udinese ile anlaşmanın yollarını arayacak.

Ajans Beşiktaş - Herkes Erdal Torunoğulları ile Emre Kocadağ’ın yurt dışına çıkıp, İstanbul’a bir transferle dönmesini beklerken, Beşiktaş’ta kimsenin dikkatini çekmeyen bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı. Udinese’nin gönderme kararı aldığı Lukasz Teodorczyk’in menajeri Marcin Kubacki’nin hafta sonunu İstanbul’da geçirdiği ve siyah-beyazlı yöneticilerle prensip anlaşmasına vardığı ortaya çıktı.

Kubacki’nin Teodorczyk’nin izniyle İstanbul’a geldiği, Polonyalı oyuncunun kiralık ya da bonservisi ile beraber Beşiktaş’ta oynamaya evet dediği bildirildi. Torunoğulları ya da Kocadağ’ın hafta sonuna kadar Udinese ile görüşme yapmak için İtalya’ya gidecekleri zaten daha önce ortaya çıkmıştı.

Beşiktaş kiralamak istiyor

Beşiktaş, Lukasz Teodorczyk'i kiralamak istiyor. Bu transferin durumu hafta sonu Udinese'nin vereceği cevaba göre netleşecek.

Lukasz Teodorczyk, İtalya'da kayıpları oynuyor

Lukasz Teodorczyk, sezonun ilk yarısında 6 maçta şans buldu. Ancak gol atamadı. Sadece 1 asist gerçekleştirdi. 28 yaşındaki Polonyalı golcünün Udinese ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar. Udinese, Lukasz Teodorczyk'i 2018 yılında 3.5 milyon Euro bonservisle transfer etmişti. (Fotospor)