Lyon Başkanı: "15 Temmuz darbesinden bu yana..."

Lyon Başkanı: "15 Temmuz darbesinden bu yana..."

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Lyon'a penaltı atışları sonucunda yenilerek elendi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, penaltı atışlarını 6-7 geride tamamladı ve toplamda 8-8'lik skorla UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, Beşiktaş maçının ardından Fransız basınına konuştu:

"Bu gece Beşiktaş karşısında gerçekten savaştık. Aynı zamanda büyük bir rahatlık duyuyoruz. Temmuz ayında Türkiye'ye geldiğimizde darbe olaylarına yakalanmıştık. O süreçten bu yana ilk maçımızdı. Türkiye'de neyse ki herhangi bir olay olmadı.

UNUTULMAZ BİR ZAFER

Muhteşem bir takımımız var. Son maçlarda ve yaşananlardan ötürü gerçekten acı çektik. Beşiktaş karşısında turu geçtik ve çok mutluyuz. Eleştirilerden korkmadan söyleyebilriim artık. Bruno Genesio harika bir teknik adam. Beşiktaş'a karşı çok iyi bir takım sahaya çıkardı ve güzel futbol oynadık.

HARİKA BİR DENEYİM OLDU

Lyon açısından muhteşem ve unutulmaz bir geceydi. Harika bir deneyim oldu. Gerçekten kulüp, aile ve takım olarak çok iyi dayanışma gösterdik.

ŞAPKA ÇIKARMAK İSTİYORUM

Penaltılarda gerçekten büyük bir heyecan yaşadık. Bruno Genesio'ya şapka çıkarmak istiyorum. Maç içinde atak oynayan ve saldıran bir Lyon izletti."