"Lyon" uyarıları: "Beşiktaş'ta soru işaretleri var"

"Lyon" uyarıları: "Beşiktaş'ta soru işaretleri var"

Güvenç Kurtar ve Ömer Çatkıç'tan Beşiktaş - Lyon maçı öncesi değerlendirmeler...

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Beşiktaş sahasında O.Lyon'u konuk edecek. Fransa'da oynanan ilk maçı 2-1 kaybeden Beşiktaş, taraftarının da desteğiyle turu geçmek için mücadele edecek.

Teknik direktör Güvenç Kurtar maçla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Beşiktaş için kolay olmayacak ama Lyon'u da gözümüzde fazla büyüttük. Beşiktaş ilk maçı da kazanabilirdi. Fakat sonrasında kalecinin hatası mağlubiyet getirdi. Lyon'u gözümde büyütmüyorum, çok abarttılar. Fakat Marcelo'nun oynamaması büyük sıkıntı. Savunmada zaten sorun vardı. Defansı toparlayan tek adam Marcelo'ydu. Onun olmaması sıkıntı yaratabilir. Fakat Beşiktaş'ın kontrollü oynaması lazım. Taraftarlarının desteğiyle 1-0 bile tur için yeterli olacak."

Spor yorumcusu Ömer Çatkıç ise şunları söyledi:

"Beşiktaş takımında soru işaretleri var. Quaresma dönecek ama sakatlıktan sonra nasıl bir performans ortaya koyacak. Savunmada sıkıntı var Mitrovic sol stoperde oynayınca sorun oluyor ama bu kez sağ stoper oynayacak gibi duruyor. Beşiktaş turu geçmeyi başarabilir. Taraftarının önünde keyif veren futbol oynuyor. Beşiktaş eğer atakları sonlandırabilirse Tosic ve Mitrovic geriye dönme konusunda sorun yaşamayacaktır. Ama atakları sonlandıramazlarsa savunmadaki oyuncular geriye dönüşlerde sorun yaşayabilir. Fakat ben umutluyum. Umarım Beşiktaş turu geçen taraf olur." (Futbol Arena)