Lyonlu futbolcudan itiraf: "Penaltı atışlarında..."

Lyonlu futbolcudan itiraf: "Penaltı atışlarında..."

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Lyon'a penaltı atışları sonucunda yenilerek elendi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, penaltı atışlarını 6-7 geride tamamladı ve toplamda 8-8'lik skorla UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Lyon'un başarılı futbolcusu Corentin Tolisso, Beşiktaş maçının ardından Fransız basınına konuştu.

Siyah beyazlılara karşı Vodafone Arena'da etkili bir performans söyleyen Tolisso karşılaşmanın ardından özellikle penaltı atışları sırasında tribünlerdeki atmosferden etkilendiklerini söylerken, o anlarda takım olarak yaşadıklarını anlattı.

ÇOK ZORLANDIK

Beşiktaş karşısında çok zorlandıklarını ve stresli anlar yaşadıklarını belirten yıldız futbolcu, "Uzatmalarda gerçekten çok stresliydik. Yorucu bir maç oldu. Oyun iki takıma da gidip geldi ama bizim daha üstün futbol sergilediğimizi söyleyebilirim. Artık bu kupada finale kadar gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

PENALTI ATIŞLARINDA KARŞIMIZDA 40 BİN KİŞİ VARDI

Vodafone Arena'daki atmosferle ilgili olarak da konuşan Tolisso, "Penaltı atışlarında 50 kişiydik ve o an karşımızda 40 bin kişi vardı. Buna rağmen gecenin kazananı olduk. Gerçekten çok mutluyuz. Umarım kupada finale kadar gider ve mutlu sona ulaşırız." diye konuştu. (Futbol Arena)