"Maçın genelinde etkileyici savunma yaptık"

"Maçın genelinde etkileyici savunma yaptık"

Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki beşinci maçında Aris ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar karşılaşmayı 83-61 kazandı. Ufuk Sarıca maç sonunda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki beşinci maçında  Yunanistan temsilcisi Aris'i konuk etti. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanan maça siyah-beyazlılar Boatright, DJ, Diebler, Weems ve Lima beşiyle başladı. Kara Kartal, karşılaşmayı 83-61 kazandı. Beşiktaş bu skorla D Grubu'nda liderliğini sürdürdü.

Beşiktaş Başantrenörü Ufuk Sarıca maç sonunda şu ifadeleri kullandı: "Galibiyetle beraber oyundan da memnunum. İlk periyotta zorlandığımız anlar oldu. Çok üçlük attılar. Devreyi 33 sayı yiyerek tamamladık. Maçın genelinde etkileyici savunma yaptık. Eksik oyuncuların takıma katılımı avantaj ama ritim sıkıntısı yaşıyoruz. Boatright’ın uzun aradan sonra katkısı önemli. Muratcan’ın isabetleri önemli. Lima çok enerjikti. Her geçen gün daha iyi olan bir rotasyona sahip oluyoruz. Kazandığımız için mutluyum. Gruptaki durumumuzu ilerletiyoruz."

Etiketler :