''Maddi yönden çöküntüye uğratanlardan hesap sorulursa Beşiktaş güzel yarınlara yelken açar''

''Maddi yönden çöküntüye uğratanlardan hesap sorulursa Beşiktaş güzel yarınlara yelken açar''

Fotomaç yazarı Sinan Vardar, Beşiktaş'ın performansını bugünkü köşe yazısında değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Sinan Vardar'ın bugünkü Fotomaç Gazetesi'nde yer alan yazısı;

Beşiktaş; Başakşehir ve F.Bahçe'nin ardından Kasımpaşa'yı yenerek zirve yolunda önemli bir adım attı. Kara Kartal engelleri birer birer aşıyor.
Kazanma azmi, kaybetmeme isteğinin üst düzeyi olması Beşiktaşlıları mest ediyor. Bu başarıdaki en büyük pay; kulübün zor günlerinde görev yapan Sayın Ahmet Nur Çebi, yöneticiler ve teknik direktör Sergen Yalçın'ın...
Futbolcuların da formaya sahip çıkmalarına şapka çıkarıyorum.
Başkan Çebi'nin dediği gibi 'pahalı transfer iyi transfer olmuyor' çoğu kez... Transferin son gününde evrakları moto kuryeyle yetiştirilen Rosier ve Ghezzal'in performansı övgüyü hak ediyor. İki oyuncunun Beşiktaş'ta yeniden yıldızı parladı.
Gerçi ikisi de kiralık... Tıpkı her geçen hafta form düzeyini yükselten Montero gibi... Keşke bonservisiyle birlikte transfer edilseydiler. Sezon sonu büyük ihtimalle arkalarına bakmadan gidecek, Beşiktaş sayesinde belki de kulüplerine büyük paralar kazandıracaklar.
Beşiktaş'a efsane kontenjanından teknik direktör oldu denen Sergen Yalçın da iyi iş çıkarıyor ve kötü günde kendisini arkadan vurmak isteyenleri başarılarıyla susturuyor.
Atiba, Aboubakar, Larin, N'Koudou her geçen hafta çok daha iyi performans gösteriyorlar. Sergen Hoca, Vida, Ljajic haricinde hemen hemen her futbolcunun performansını yukarı taşıdı.
Siyah-beyazlılar, deplasmanda karşılacağı lider Alanyaspor maçına favori olarak çıkıyor. Alınacak 3 puan önemli.. Fikstürün hafiflemesi ve takımın havaya girmesiyle devre sonunda liderlik getirebilir.
Utku, Ersin, Rıdvan gibi gençlere ayrı bir parantez açmak gerek.
Yönetimin onlarla sözleşme yenilemek istemesini çok doğru bir hamle olarak değerlendiriyorum.
Açık ve net; Beşiktaş zor günleri büyük azim ve kazanma arzusuyla geçti. Şimdi yine kazanma zamanı.
Covid-19 hepimizi kötü etkiledi.
Aşının ülkemize gelmesi an meselesi. Pandemi sonrası Beşiktaş taraftar gücünü de arkasına alırsa sezonu mutlu sonla biterebilir ve geleceğe daha güvenli bakabilir.
Camianın artık kenetlenmesi gerek.
Birlik olunursa ve Beşiktaş'a maddi yönden çöküntüye uğratanlardan hesap sorulursa Beşiktaş güzel yarınlara yelken açar..

Etiketler :