Malmö - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Yayıncı belli oldu

Malmö - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Yayıncı belli oldu

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Beşiktaş deplasmanda Malmö ile karşılaşıyor. Beşiktaş - Malmö maçını canlı yayınla izlemek mümkün.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında deplasmanda Malmö ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar gruptaki ilk maçında Sarpsborg'u Vodafone Park'ta yapılan maçta 3-1 yendi. Öte yandan Malmö ise Genk'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Makedonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Aleksandar Stavrev yönetecek. Stavrev'in yardımcılıklarını Marjan Kirovski ile Dejan Kostadinov üstlenecek. Nikola Karakolev dördüncü hakem olacak.

Müsabaka öncesinde, karşılaşmanın yayıncısı belli oldu. Malmö-Beşiktaş karşılaşması saat 22.00'dan itibaren Bein Sports HD1 ekranlarından yayınlanacak.

Beşiktaş Malmö maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Beşiktaş Malmö canlı izle" ve "Beşiktaş Malmö maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Beşiktaş Malmö maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk'ün abonelerine özeldir. Dolayısıyla bu kanalı ve bugünkü maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Süper Lig ve Avrupa liglerinin maçları için Digitürk'ün "Sporun Yıldızı" paketine abone olabilirsiniz. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün. Mücadeleyi aylık ve yıllık paket satın alarak izleme tercihinde bulunabilirsiniz.