''Mandzukic’in beğenmediği paraya Pato gelmeye hazır!''

''Mandzukic’in beğenmediği paraya Pato gelmeye hazır!''

Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Galatasaray'ı yenen Beşiktaş'ta bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlı takımın transfer önceliği kadroya bir forvet takviyesi. Kartalın transfer listesi epey kabarık.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 19. haftasında dev derbide Galatasaray'ı sahasında 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor...

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir golcüyle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, Hırvat golcü Mario Mandzukic için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldiği süreçte devreye Milan girmişti. Beşiktaş'ın yarım sezonluğuna 1 milyon Euro artı bonuslara anlaşmayı planladığı 1,90'lık futbolcuya 1.5 milyon Euro artı bonuslarla ikna eden İtalyan ekibi, yıldız ismi Kartal'ın elinden kapmıştı. Mandzukic transferini gerçekleştiremeyen Kartal'da şimdi yeni plan devreye girdi.

İŞTE SİYAH BEYAZLILARIN LİSTESİNDEKİ İSİMLER:

OUMAR NIASSE

Bu gelişme sonrasında elindeki diğer isimlere yönelen yönetimin, Mandzukic hamlesi öncesinde kulübün gündeminde olan Oumar Niasse'ı tekrar hedefleri arasına eklediği bildirildi.

HAFTA İÇİ GÖRÜŞME VAR

Premier Lig ekibi Everton'la sözleşmesi sona eren ve yarım dönemi boşta geçiren 30 yaşındaki futbolcuyla bu hafta içerisinde yeniden temas kurulacağı öğrenildi.

KOITA'YA TRANSFER ŞARTI

Kara Kartal'da forvet transferi konusunda listede yer alan bir diğer isim de Fode Koita... Beşiktaş'a katılmak için oldukça hevesli olan Gineli oyuncuya, 'Kasımpaşa'dan bonservisini alırsan seni değerlendirmeye alırız' mesajını ileten yönetim, bedelsiz bir seçenek oluşması halinde 30 yaşındaki futbolcuyu değerlendirecek.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Öte yandan kadrosunu gençleştirmek için potansiyelli oyuncular için de çalışma başlatan yönetimin, Almanya Bundesliga ekibi Köln'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Özcan'ın transferinde önemli aşama kaydettiği ifade edildi. Beşiktaş'ın, 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu devre arasında almak için Köln'le görüşeceği belirtildi.

ESKİ MILANLI GELMEYE HAZIR!

Süper Lig'de 19 haftada topladığı 38 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş, son hafta oynadığı zorlu Galatasaray derbisini de 2-0 kazarak kritik virajı kayıpsız dönmeyi başarmıştı. Ligin ilk yarısının tamamlanmasına da az bir süre kala transfer çalışmalarına da hız veren siyah-beyazlılar, liderliği kimseye kaptırmak istemezken listenin başında bulunan isimlerden olan Mario Mandzukic'ten kötü haber gelmişti.

Hırvat golcü, bir süredir görüşmeler yaptığı Serie A'de şampiyonluk mücadelesi veren Milan ile anlaşma sağladı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Mandzukic, Milano ekibi ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varırken yarım sezonluk 1.5 milyon Euro artı bonuslar kazanacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın yarım sezonluğuna 1 milyon Euro artı bonuslara anlaşmayı planladığı ancak gerçekleşmeyen 1,90'lık futbolcunun yerine flaş bir isim gündeme geldi. Buna göre; Mario Mandzukic transferinin rafa kalkması sonrası siyah-beyazlıların dünyaca ünlü yıldız Alexandre Pato'nun durumunu sorduğu öne sürüldü. Mandzukic'e teklif edilen rakamlara Brezilyalı yıldızın siyah-beyazlı formayı giyebilecek olması yönetimin hevesini kabarttı.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin teknik direktör Sergen Yalçın'a, "Mandzukic'in beğenmediği paraya Pato gelmeye hazır. Eğer istersen temas kurabiliriz" dediği öne sürüldü.

Kara Kartal'ın bu hafta içerisinde Pato ile ilgili son kararını vermesi bekleniyor.

JOSEF'E TALİP VAR!

G.Saray'dan Diagne'yi isteyen West Brom Teknik Direktörü Sam Allardyce önceki akşam oynanan Beşiktaş derbisine gözlemci gönderdi...

Beşiktaş ezeli rakibini 2-0 yenerken sahanın yıldızı maçın kilidini çözen ilk golü atan Josef oldu.

Aynı zamanda Celta'dan Okay Yokuşlu'yu da isteyen İngiliz ekibinin gözlemcisinin hazırladığı raporda en yüksek notu Josef'e verdiği öğrenildi.

2017'de F.Bahçe'de oynarken de Josef'i isteyen West Brom'un, Brezilyalı oyuncuya bir teklif yapabileceği iddiasını gündeme getirdi.

Allardyce da, 2016 sezonunda C. Palace'ı çalıştırırken Josef'i Londra ekibine istemişti.

Derbide attığı golle Galatasray'ın direncini kıran isim olan Josef De Souza, Beşiktaş'ın topla en fazla buluşan oyuncu Josef oldu.

103 kez topla buluşan ve 91.3'yük pas yüzdesi yakalayan Brezilyalı yıldız oyuncu 10 ikili mücadeleden 9'u kazandı, 3 top kaptı, 3 de ara pası verdi. (Fotomaç)

Etiketler :