Manuel Fernandes kararını verdi: "Beşiktaş..."

Manuel Fernandes kararını verdi: "Beşiktaş..."

Beşiktaş'a geçtiğimiz günlerde haber gönderen Manuel Fernandes, Rus basınına göre kesin olarak geleceğiyle ilgili rotasını belirledi.

Ajans Beşiktaş - Lokomotiv Moskova ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekizli yıldız henüz kulübüyle yeni mukavele imzaladı. Öte yandan Rus basınında çıkan haberlerde Manuel Fernandes'in rotasını belirlediği yazıldı. Lokomotiv Moskova'da 1 yıl daha forma giymesi halinde Portekiz'e dönmeyi planlayan yıldız futbolcu, eğer Beşiktaş yönetiminden olumlu yanıt gelmesi halinde Türkiye'de yeniden oynamak istediğini yakın çevresine iletti. 

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ DEĞERLENDİRİYOR

Beşiktaş yönetimi ise Talisca'nın ayrılmasından dolayı 10 numara pozisyonu için transfer çalışmalarını sürdürürken, Manuel Fernandes'ten gelen haber konusunda acele etmeme kararı aldı. Siyah beyazlı yöneticiler Portekizli futbolcunun talebini değerlendirecek. Ancak siyah beyazlı takımda yöneticilerin bir bölümü, Portekizli futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılış biçimini ve buradaki disiplinsiz tavırlarından dolayı emin olamadıkları için transfere karşı çıktı. 

Manuel Fernandes bu sezon Beşiktaş formasıyla 29 maçta 7 gol atarken, 6 asist yaptı. Toplamda 41 maçta 14 gol atan yıldız futbolcu, 6 asistlik performans sergiledi. (Futbol Arena)