Manuel Fernandes'in menajerinden Beşiktaş açıklaması

Manuel Fernandes'in menajerinden Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'a geleceği konuşulan Manuel Fernades için menajerinden transfer açıklaması geldi. İşte Manuel Fernandes için Beşiktaş'a transfer açıklaması...

Ajans Beşiktaş - Manuel Fernandes'in menajeri Paulo BarbosaBeşiktaş'a transfer olacağı iddialarının gündemi meşgul etmesinin üzerine yeni bir açıklama daha yaptı.

Portekizli yıldızın önceliğinin Lokomotiv Moskova olduğunu kaydeden menajer, "Manuel Fernandes, Lokomotiv'de devam etmek istiyor ve kulüp de sözleşme uzatma konusunda görüşmeleri başlattı. Görüşmeler kulübün iç sorunları nedeniyle geçici olarak durduruldu. Olay sadece mali konular değil, başka şeyler de var. Tabii ki Fernandes'i isteyen birçok takım var. Beşiktaş da, Fernandes'in önceliğinin Lokomotiv Moskova olduğunu biliyor. Eğer Lokomotiv Moskova bazı nedenlerle sözleşmesini uzatmazsa, sonra iyi şartlar öneren takımlarla görüşeceğiz. Dünya Kupası'ndan önce Lokomotiv Moskova ile sözleşme uzatmayı umuyoruz" ifadelerini kullandı.

41 MAÇTA 14 GOL VE 4 ASİSTİ VAR

Lokomotiv Moskova ile olan sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek Manuel Fernandes'in bonservisinin 4 milyon Euro civarında olduğu kaydediliyor. Fernandes bu sezon Lokomotiv Moskova formasıyla 41 maça çıktı. 32 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu bu maçlarda 14 gol atarken, 4 de asist yaptı. Tecrübeli oyuncu, Portekiz Milli Takımı'nda ise 10 kez forma giyip 2 gol attı. (Sporx)