Marcelo'dan transfer ve Pepe açıklaması!

Marcelo'dan transfer ve Pepe açıklaması!

Beşiktaş'ın savunmadaki sigortası Marcelo, Lyon'a transfer olacağına yönelik haberlere siyah-beyazlıların şampiyonluk balosunda cevap verdi.

Ajans Beşiktaş - Marcelo, geleceğiyle ilgili konuşurken Pepe transferini ve gelecek sezonu da değerlendirdi. 15. şampiyonluğunu önceki gün düzenlenen görkemli bir baloyla kutlayan Beşiktaş’ta camia 3. yıldızın keyfini doyasıya çıkartırken, defansın tecrübeli ismi Marcelo, Habertürk’e önemli açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlı takıma geldiği günden bu yana gösterdiği performansla alkış alan Brezilyalı stoper, Lyon’a transfer olacağı yönündeki haberlerle ilgili olarak “Bir yere gitmedim. Gitmeye de niyetim yok. Bu takımı asla bırakmam. Bu sene de yapacağımız çok iş var. Yine şampiyon olup Şampiyonlar Ligi’nde bu sefer gruptan çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki tecrübeli yıldızın ayrılmak istemediği ve Siyah-Beyazlı kulübün de Marcelo’yu bırakmayı düşünmediği; fakat 8.5 milyon Euro’luk rakamın başkan Fikret Orman’ın kafasını karıştırdığı öğrenildi.

‘HAYRAN OLUNACAK BİR İSİM’

Sambacı, yeni transfer Pepe’yi de yorumlarken Portekizli yıldıza övgüler yağdırdı.

Deneyimli savunmacının kendilerine büyük güç katacağını belirten Marcelo, “Pepe dünya çapında bir star. Hayran olunacak bir isim. Pepe ile beraber Fabri’ye top bile getirtmeyiz. Fabri kariyerinin en rahat, en az gol yediği sezonlarından birini geçirir. Pepe ile oynamak benim için çok önemli” diyerek sözlerini noktaladı. (Habertürk/Kartal Yiğit)

Etiketler :