Medel ülkesinde yeni bir akım başlattı

Medel ülkesinde yeni bir akım başlattı

Beşiktaş’ın yıldızı Gary Medel ülkesinde adından en fazla bahsettiren isim oldu.

Ajans Beşiktaş - 31 Ekim 2015'ten bu yana ilk lig golünü atan Beşiktaşlı Gary Medel maçtan sonra, ''gol attım iyi oldu. Bir kavganın içindeyiz. Bu kavgayı da sonuna kadar sürdürüp, şampiyon olmak istiyoruz. İlk dakikalarda attığımız gol avantajımızı artırdı. Diğer maçlar bizi ilgilendirmiyor. Her maçı savaşa savaşa kazanacağız'' sözlerini kullandı.

En yakın rakibi Pepe’den (76) 20 kez daha fazla topla buluşarak sahanın topla en çok oynayan oyuncusu olan Medel, 3’te 3 uzun top ve 1’de 1 ile de mükemmel bir ara pası yüzdesi yakaladı. 1 kez adam geçti. 1 de adam geçti.

Dünyanın en ilginç diyeti

Beşiktaş’ın yıldızı Gary Medel ülkesinde de adından en fazla bahsettiren isim oldu… eşinin büyük özverisi ile verdiği kilolar ile yaptığı kaslar Şili’de TV’lerin haber kuşaklarının en iddialı haberi oldu. Ülkedeki diyetisyenler dakikalarca Medel gibi nasıl kilo verileceğini anlattı. Yapılan sokak röportajlarında Medel gibi kilo vermek için neler yapılması gerektiğini anlatıldı.

Ülkede yeni bir de akım başladı: Gary Diyeti

Gary diyetinin birinci maddesi anahtarı eşte bulunacak buzdolabına bir kilit. Akşam 7’den sonra mutfağa girildiğinde çalmaya ayarlı bir alarm. Babanın anneden izinsiz mutfağa girdiğini gördüğünde çocukların koşarak annelerini bu durumdan haberdar etmeleri. Baba ve eşle beraber yenilen yemeklerin azaltılması, evin direğini diyetinde yalnız bırakmamak. (Fotospor)

Etiketler :