Medel'in parası Boyko'dan

Medel'in parası Boyko'dan

Lens ve Negredo transferleriyle hücum hattını güçlendiren Beşiktaş, savunmada ise Pepe'nin yanına İnterli stoper Medel'i transfer etmek istiyor.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon öncesi savunmadaki aksaklıkları gidermek isteyen Beşiktaş, 2014'ten beri transfer listesinde yer alan ancak bir türlü olumlu sonuca varamadığı Gary Medel'i bu kez kadrosuna katmak istiyor. Şilili oyuncuyu siyah-beyazlı takıma gelme konusunda ikna eden yöneticiler, İnter kulübüyle de ücret konusunda anlaşmış durumda.

UEFA Finansal Fair Play kuralları gereği, bonservisiyle sattığı futbolculardan gelen para kadar transfer harcaması yapabilen Beşiktaş'ın elinde 500 bin Euro kaldı. Medel için İtalyan ekibi ile 2.5 milyon Euro karşılığında anlaşan siyah-beyazlılar, bu transferin gerçekleşmesi için Boyko'nun Yunan ekibi PAOK'a satışını bekliyor.

İKİ BÖLGEDE BİRDEN OYNAYABİLİYOR
2014'ten bu yana İtalyan ekibi İnter'de forma giyen Medel, stoper bölgesinin yanında ön liberoda da forma giyebiliyor. Teknik adamların iki bölgede de kullandığı Şilili oyuncu, bu yönüyle Beşiktaş'ın aradığı kriterlere uyuyor. Atiba Huthinson'ın hem yaşı hem de düşen performansını göz önüne alan yöneticiler, Medel'in ön liberoda da oynaması nedeniyle bu transferi bitirmek istiyor. Bu konuda teknik direktör Şenol Güneş'ten de olumlu görüş alan yönetim transferi kısa sürede bitirmeyi hedefliyor. (Yeni Şafak- Süleyman Hatısaru)

Etiketler :