Mehmet Demirkol: "Abdullah Avcı Beşiktaş ile 90 puan..."

Mehmet Demirkol: "Abdullah Avcı Beşiktaş ile 90 puan..."

Fanatik Gazetesi spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında gündemi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Mehmet Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"Beşiktaş kendi standardının altındaydı. Galatasaray deplasman oyununu oturtamadı. Katı, iyi fizikli ve inançlı bir takım vardı."

"Abdullah Avcı, Beşiktaş ile 90 puan alırdım diye düşünebilir"

"Fikret Orman, ‘Şampiyonluk stresini kaldırabilecek bir hoca lazım’ demişti. Bu direkt, Abdullah Avcı ile çalışmam demektir aslında. Belli bir teknik direktör sirkülasyonu yaşanacak. Abdullah Avcı da arkamda Beşiktaş gibi güçlü bir camia olsaydı farklı olurdu diye düşünebilir. Tek başına mücadele ediyor. Camialar anlamında söylüyorum. Beşiktaş’ta bu oyunu kursaydım 90 puanla şampiyon olurdum diye düşünebilir. Beşiktaş devreye bir girdi, işi değiştirdi. Bunlar camia işi. Bunu rakibe de hissettiriyorsun. Robinho kaç gol kaçırdı? Bunu yapan forma işte. Abdullah Avcı 90 puanı Beşiktaş ile alırdım diye düşünebilir."

"Beşiktaş’ta belli ki yeniden takım kurulacak. Sadece bir teknik direktör değişikliğinden çok daha fazlası olacak. Başakşehir’de, Beşiktaş’ta iş tamamen değişiyor. Fenerbahçe’de değişecek. Önümüzdeki sene Galatasaray ve Trabzonspor’un şampiyonlukta yer alabileceğini öngörebiliriz. En hazırlıklı iki takım belli. Trabzonspor bunu, ekonomik bataklık içinde yapmaya çalıştı. Belli ki zoru seviyorlar."