Mehmet Demirkol: "Beşiktaş'a orta saha lazım"

Mehmet Demirkol: "Beşiktaş'a orta saha lazım"

Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki 90+ programında konuştu.

Ajans Beşiktaş- Mehmet Demirkol, Beşiktaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı:  İkili isimler bozulmaya başlayınca işler zorlaşıyor. Gökhan Gönül ülkenin en iyi sağ beklerden biri. Hücuma verdiği destek en büyük özelliği. Güçsüzlüğünü görürsün ama maç boyunca dengeli kalır. Fatih Terim ve Aragones onu stoper oynatmayı düşündü. Quaresma'nın Portekiz dışındaki en iyi sezonunun en önemli parçalarından biri oldu. Kendinden ödün vererek yaptı.

Atiba-Oğuzhan ikilisi var. Adriano'nun orta sahaya verdiği destek var. Adriano bir orta saha oyuncusu olarak oynadı. Beşiktaş pozisyona girince Adriano ortada. Talisca'dan doğan orta saha zaafını çok iyi kapattı. Bununla birlikte sağa yattı ve işi götürdü.  1 sene önce daha az hücum pozisyonu vardı. Gökhan'ı kullanamıyorsunuz. Beck iyi bir sağ bek ama Quaresma ile anlaşamıyorlar. Quaresma kızıyor ama Beck doğrusunu yapıyor.

Sol taraf değişti. Caner ile Adriano değişik oyuncular. Caner'in bir oyunu var onu da mükemmel uyguluyor. Caner'i nasıl anlatabiliriz? Adriano'dan daha farklı. Başka bir oyun oynayacaksınız Caner o isim değil. Beşiktaş'ın orta sahaya ihtiyacı var. Talisca değerli bir oyuncu seyretmesi çok keyifli iş yapamayınca en gereksiz oyuncu oluyor. Talisca'dan vazgeçmek kolay değil. Oynatmak da kolay değil.

Şenol Güneş kolay bir iş yapmıyor. Takım her sene değişiyor. Bunun için çok övüyorum Şenol Güneş'i. Beşiktaş yönetimini havalı buluyorum. Sosa gitti Talisca geldi. Aynı değil bu isimler. Adriano geçen sene orta saha gibiydi. Gökhan büyük katkı yaptı. Orta sahada eksiklik var. Çünkü Adriano yok. Talisca'nın açığını kapatacak oyuncu yok. En iyisi Gökhan-Quaresma yok.

Şampiyonlar Ligi'ne kadar bunun düzeltilmesi lazım. Geçen sene gibi olması zor. Adriano'nun sağ bek performansını beğenmedim. O olmayınca Quaresma da olmuyor. Cenk, Şenol Güneş'in 1 numaralı ismi. Negredo hareketli bir oyuncu olmalı. Negredo-Lens-Medel'in işi kolay değil. Hoca sorun seviyor ama bu kadar çok soruna gerek yok. Hocanın da morali milli takımdan dolayı bozulmuş olabilir. Herkes ister milli takımı. Beşiktaş taraftarı haksızlık yapılmamalı. İki takımı birden yapabilirdi."

Demirkol, Oğuzhan'ın milli takıma geç çağrılmasıyla ilgili de şunları söyledi:

Etiketler :