Mehmet Demirkol: "Hasan Ali'nin Babel'e yaptığ net penaltı"

Mehmet Demirkol: "Hasan Ali'nin Babel'e yaptığ net penaltı"

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile Vodafone Park'ta karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Bir hayli ilginç geçen mücadelede Fenerbahçe'den Alper ve Volkan Demirel, Beşiktaş'tan ise Ricardo Quaresma kırmızı kart gördü. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. Beşiktaş'ın gollerini Negredo ve Talisca, Fenerbahçe'nin gollerini ise Soldado ve Şener Özbayraklı attı.

Bu turun rövanşı 17 Nisan'da Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde olacak. Fenerbahçe rövanşa Beşiktaş'a oranla daha avantajlı skorla gidecek.

Mücadelenin ardından Mehmet Demirkol şu ifadeleri kullandı; "Alper'in yaptığı büyük bir hata. Quaresma'nın pozisyonunda orada bir yumruk çıktı. Volkan Demirel ise bunlardan da öte uğraştı, çabaladı. Elinden gelenin her şeyini yaptı. Hatta Fırat Aydınus üzerine gitti ve çıkmamış topa çıktı diye itiraz ederken, Fırat Aydınus yine atmadı. Sonra yardımcı hakeme göz diye hareketler yapınca Fırat Aydınus oyundan attı. Volkan Demirel de bugün kendisini oyundan atardı. Böyle bir oyunda oyunu konuşmak zor."

"KARŞILIKLI İKRAMLARLA GEÇTİ"

Karşılıklı ikramlarla geçti oyun. Esaasında böyle dramatik ve biraz da komediye kayan bir yelpazede maç oldu. Fırat Aydınus, Pepe - Soldado olayına erken müdahale edebilirdi.

"HASAN ALİ'NİN BABEL'E YAPTIĞI PENALTI"

"Bunun yanı sıra son dakikada Hasan Ali'nin Babel'e yaptığı hareket penaltı." 

Etiketler :