Mehmet Demirkol: "Herkes eteğindeki taşları döksün. Fikret Orman Şenol Güneş ile ayrılmak istiyor."

Mehmet Demirkol: "Herkes eteğindeki taşları döksün. Fikret Orman Şenol Güneş ile ayrılmak istiyor."

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sportb'ta yayınlanan beIN Manşet programında Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"Beşiktaş bu sezon FEDA sezonundan bile kötü' yaklaşımı bana doğru gelmiyor. FEDA dönemi heyecanlı bir başlangıçtı, şu andaki ise hüzünlü bir veda. Birçok oyuncu için öyle. Yönetimden de kimse yok ortada. Şenol hocaya soruyorsun, 'valla ben görevimin başındayım' diyor."

"Beşiktaş'ın attığı ilk golde VAR olmasaydı yardımcı hakem pozisyona bayrak kaldırabilirdi. Birbirimizle oyun oynamayalım. Herkes eteğindeki taşları döksün. Fikret Orman Şenol Güneş ile ayrılmak istiyor. Şenol Güneş Milli Takıma dönmek istiyor. Bunu söylediğin zaman Beşiktaş'ı karşına alan adam oluyorsun. Fikret Orman uzun zamandır ayrılmak istiyor ama Güneş güçlü bir figür şu an. Ama içirdeki şartlar Şenol hocanın kontrol edebileceğinin ötesine geçti. Çünkü Şenol hoca ile oyunla ilgilenmek istiyor. İçerdeki sorunlar onun mücadele edebileceğinin dışına çıktı. Çalışılmasın ve rahatlasın herkes."

"Tolgay'ın çok iyi dönemleri var. Tolgay'ın ekstra bir motivasyona ihtiyacı var. Zaten Tolgay böyle olsaydı Beşiktaş'ın değişmezi olurdu. Galatasaray'la adı anldı, bitti dediler. Trabzon'la adı anıldı, bitti denildi. Ersun Yanal'ın da bu tip oyunculara dokunmuşluğu var. "

Etiketler :