Mehmet Demirkol: "Mustafa Pektemek, FIFA'nın istediği gibi kafaya çıkabilen dünyadaki tek oyuncu"

Mehmet Demirkol: "Mustafa Pektemek, FIFA'nın istediği gibi kafaya çıkabilen dünyadaki tek oyuncu"

Beşiktaşlı Mustafa Pektemek, son dönemdeki formu ile dikkatleri üzerine topladı.

Ajans Beşiktaş - Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek adını yarı finale yazdıran Beşiktaş'ta mücadelenin tek golü Beşiktaş'ın yedek golcüsü Mustafa Pektemek'ten geldi. Mustafa, ilk maçta da Gençlerbirliği filelerini havalandırmıştı. Pektemek, özellikle son dönemde yakaladığı çıkışla dikkat çekiyor. Ligde oynanan Bursaspor maçında da oyuna sonradan giren Mustafa Pektemek, iyi bir oyun ortaya koymuştu.

Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Mustafa Pektemek ile ilgili yorum yaptı. Demirkol, golcü oyuncu için "Mustafa Pektemek, FIFA'nın istediği gibi kafaya çıkabilen dünyadaki tek oyuncu. Ellerini kullanmadan füze gibi kafaya çıkıyor sonra da sakatlanıyor." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Beşiktaş'ın golünden önce faul olduğu iddialarını da cevaplayan Demirkol "Ümit Hoca golde faul var diyor ama bir daha izlediğinde faul olmadığını görür. Gençlerbirliği oyuncusu arkadaşını itip dengesini bozuyor. Ümit Özat da bir daha izlediğinde görecektir bunu" dedi.

Etiketler :