Mehmet Demirkol: "Negredo, Mario Gomez'in önünde"

Mehmet Demirkol: "Negredo, Mario Gomez'in önünde"

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki üçüncü maçında Monaco ile karşı karşıya gelecek. Mehmet Demirkol, karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü maçında Fransa'nın Monaco takımı ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetecek.

Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak. Mehmet Demirkol,  Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi. İşte Demirkol'un açıklamaları:

"Bence Monaco - Beşiktaş maçı berabere bitmeyecek. Özellikle Monaco ve Jardim'in maça bakışı bu yönde. İki takımdan biri maçı alıp götürecek bana göre. Monaco'nun savunmasını doğru zorlarsan kırabiliyorsun rahat. Savunmalarını kırdıktan sonra da çok rahat bir maç olabiliyor. Bugün sahaya çıkan kadroda bunu yapmak için sahaya sürülmüş bir kadro bana göre. Negredo'yu çok beğeniyorum ve yapacağını düşünüyorum, ama ben olsam İspanya'dan oyuncu almam, forvet almam. Negredo çok iyi oyuncu bence, Mario Gomez'in de önünde görüyorum. Ama olmadı."

Etiketler :