Mehmet Demirkol: "Özür dileyen Caner 6 maç ceza alıyorsa..."

Mehmet Demirkol: "Özür dileyen Caner 6 maç ceza alıyorsa..."

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Medipol Başakşehir Kaptanı Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart gördüğü pozisyonu değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, Konyaspor maçının son dakikalarında gördüğü sarı kartın ardından hakem Halis Özkahya'ya ettiği küfür gerekçesi ile kırmızı kart gördü. Emre'nin ettiği küfür, kameralara net bir şekilde yansıdı. TFF'nin, Caner Erkin örneği ile Belözoğlu'na ceza vermesi bekleniyor.

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol Emre Belözoğlu'nun kart gördüğü pozisyonu değerlendirdi. Demirkol, "Anladığım kadarıyla Halis Özkahya kartı hareketine gösterdim dedi. Sarı kart çıkarıyorsa zaten hareketine göstermiş olması lazım. Ve söylendiği gibi, ben göremedim ama görüntülerde bir küfür varsa o zaman Caner'in durumuna geçer iş. Çünkü hakemin değerlendirdiği pozisyon hareket. Eğer bir hakeret varsa söylendiği gibi ve bu açık seçik görüntülere yansıyorsa o zaman özür dileyen Caner 6 alıyorsa benzer bir şey olması gerekir. O da çok büyük kayıp olur."

Etiketler :