Mehmet Demirkol: "Vida'nın transfer olma sebebi saçı ve havası"

Mehmet Demirkol: "Vida'nın transfer olma sebebi saçı ve havası"

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında Beşiktaş'ı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında Beşiktaş'ı değerlendirdi.

"Beşiktaş’ın bilinen bir oyunu var. Elbette şampiyonluk şansı var. Şenol Güneş’in, Galatasaray maçına kadar işe yarayan bir metodu var. Bu metodu dolduracak oyuncular var mı? 11 oyuncunun 6’sı tam performans verirse, diğerlerini taşıyabiliyor. Fakat; 8 oyuncu birden yüzde 60’a düşünce olmuyor. Fabri’nin yarattığı bir direnç vardı. O şu anda yok. Karius şu ana kadar olmadı, sıradan göründü. Santrforda yüzde yüz performans yok. Zirveye çıktığında böyle değildi. Savunma ve orta saha da istenilen seviyede değil."

"Pepe, neredeyse her 3 toptan birini rakibe veriyor. Bu ciddi bir problemdir. Marcelo varken yönetici oydu. O yokken Tosic’in çalışkanlığı dikkat çekiyordu. Caner ve Adriano’nun katkısı vardı. Orada da eksilme var. Orta sahayı da oturtamadın. İşler kötü giderken, 1 gol atıp işi bitirecek adam da yok. Gomez, Talisca gibi… Bir tek Quaresma olduğu yerde duruyor, en çok eleştirilen de o. Oğuzhan başarılı performansına dönebilirse işler değişebilir. Beşiktaş'ın kadrosu halen çok iyi bir kadro. Hoca da çok iyi hoca. Elbette şampiyonluk şansı da var.

"Vida'nın transfer olma sebebi saçı, havası"

"Domagoj Vida’nın transfer olmasının tek sebebi var; saçı. Gladyatör, Viking havası var. Kötü oyuncu demiyorum. Vida’nın yanına organizatör bir savunmacı koy, Vida da dövüşsün. Marcelo ve Pepe birlikte kalsaydı, bu sene de iş bitti demiştim. Ama adamın gideceği tuttu."

Etiketler :