Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş yorumu: "Demba Ba'yı istemiyorsan..."

Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş yorumu: "Demba Ba'yı istemiyorsan..."

Ünlü Spor yorumcusu Mehmet Demirkol NTVSpor'daki Spor Servisi programında günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi.

Demirkol, Beşiktaş'a dair şunları söyledi:

"TOLGAY'IN AÇIKLAMASI ÇOK DUYGUSUZ"

"Tolgay'ın Trabzon açıklaması çok profesyonel ama bir taraftan da çok duygusuz. Biz bunlara alışık değiliz. Şampiyonluğa gidiyorsun taraftarın sevdiği bir oyuncusun... 'Masaya oturabiliriz, gidebilirim ya da' falan diyorsun. Büyük şanssızlık bizim açımızdan. Benim iki çocuğum var onların arasında tabletler çıktı mesela. Öyle bir değişim ki bu... Bizim jenerasyonu çok aptallaştırıyor."

"ATİBA BIRAKINCA ANLAYACAKLAR"

"Atiba Beşiktaş'ı bırakana kadar anlamayacaklar ne oynadığını... Melo'nun şöhreti Galatasaray'da daha fazlaydı mesela ama Atibanın katkısı Melo'dan daha fazla. Çünkü Melo işin tiyatrosunu iyi biliyordu."

"KESTİRİP ATIYORSAN CEPTE 1-2 İSİM VARDIR"

"Demba Ba için bu kadar kesip atmaya gerek yok. Diyelim ki bulamadın oyuncu, adam da 'geliyim' diyor. 'Hayır' der misin? 'Gelsin otursun' dersin. Baştan bu kadar 'hayır' diyip kesip atıyorsan cepte 1-2 isim var demektir. Demba Ba'dan daha fazla katkı yapabilecek. Bence Beşiktaş'a mutlak bir golcü transferi gerekmiyor. Mutlak lazım değil gibi geliyor bana ama varsa isim duymak lazım."

"ESAS PROBLEM 2.7 MİLYON EURO"

"Oyuncuyu dışarda bırakmak demek ben bu oyuncuyu satıcam demek. Fenerbahçe'nin ne kadar ihtiyacı var bilmiyorum ama Trabzon'un ihtiyacı var Mehmet Ekici'ye. Başka bir takımla yapıldı mı bir anlaşma yapılmadı mı? Beşiktaş'la anlaşılmış gibi duruyor ama kimse bir şey demiyor. Fenerbahçe'de iş yapar mı bence yapar ama o zaman Ozan'ı nerede oynatacaksın. Esas problem 11 milyon lira 3 aylık.. 3 ay sonra serbest kalacak bir oyuncuya 2.7 milyon Euro verilir mi? UEFA'dan buraya bakan bir adam olsam Allah akıl fikir versin derim."

 

Etiketler :