Mehmet Demirkol'dan Cenk yorumu! "Her arenada golü var"

Mehmet Demirkol'dan Cenk yorumu! "Her arenada golü var"

Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Demirkol, Beşiktaş ile ilgil şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş'ın derbide ne yapacağını biliyoruz. Fenerbahçe'nin ne yapacağı önemli. Aykut Kocaman'ın sabahlaması lazım. Şenol Güneş'e maç içinde ihtiyaç var. Takımın az-çok ne oynayacağı belli. Beşiktaş'ın elinde full as var. Fenerbahçe'nin öyle değil. Bunu Aykut hoca nasıl planlayacak merakla bekliyorum. Güzel heyecanlı bir maç olacak.  Fenerbahçe'nin geçmişte iyi işleyen bir planı vardı. İyi savunma yapıyordu. Bugün o planı yok, arıyor hala.

Sergen'in Bayern Münih hikayesi vardı ya. 3 cümle ile mevzuyu anlatmıştı. Tottenham, Cenk'i araştıracak. Bakacaklar Alman üretimi. Almanya altyapısında oynamış, Beşiktaş'taki performansına bakmış, Demba Ba, Gomez, Negredo ile oynamış. Sonra özel hayatına bakacaklar. Özel hayatı da çok iyi.  Sonra tatile özel hocayla gitmiş onu da öğrenecekler.

Cenk, Önder Özen'in başarılı transferidir. Bu tablo çok cazip tablo. Yabancı dili var. Ne görev verseniz yapıyor. Milli takımda da var. Her arenada golü var. Beşiktaş taraftarı Cenk olmadığında üzülür. 'Cenk olmadığında ne yaparız' diye sorar Beşiktaş taraftarı. Özgeçmiş çok uygun. Cenk, Premier Lig'de yapar. Türk sporunun bu hikayelere ihtiyacı var."

Etiketler :