Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe - Beşiktaş maçı öncesi değerlendirmeler

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe - Beşiktaş maçı öncesi değerlendirmeler

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, spor gündemini değerlendirdi. 

Ajans Beşiktaş - Fanatik TV'de değerlendirmelerde bulunan Demirkol, dikkat çeken ifadeler kullandı. Demirkol'un değerlendirmelerinden öne çıkan satırlar şunlar:

"Beşiktaş en ideal kadrosuyla çıkmalı derbiye. Lens Fenerbahçe'nin oyun tarzına çok uygun bir oyuncu değil. Bugün Beşiktaş'ta Quaresma oynamalı.

"Kocaman kendiyle çelişmiş olur"

Aykut Kocaman, bu maça Valbuena ile çıkar mı bilemiyorum ama kendisiyle çelişmiş olur. Bu benim kafama yatmadı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın standart oyunları var. Fenerbahçe oyunu forse eder, Beşiktaş ise bence daha rölantide oynayacaktır.  Ben Fenerbahçe'nin ligde şampiyonluk şansı olduğunu düşünüyorum ama 4 takım arasında bence 4. sıradalar.

"Larin oynamayacak gibi görünüyor"

Cyle Larin oynamayacak gibi duruyor. Taraftar gol attığı için onunla oynayalım diye düşünür ama antrenman verileri nedir bilmiyoruz. Şenol Güneş ne düşünür onu da göreceğiz.

Demirkol'dan Kalkavan yorumu

Maçın hakemi Mete Kalkavan'ı hiç beğenmiyorum. Yüz ifadesi ve tavırları bence hakemliğe uygun değil. Kendisini beğenmiyorum. Ayrıca kimse kolay kolay hakem beğenmiyor ama ben mesela Cüneyt Çakır'ı beğenirim. Diğer taraftan Mete Kalkavan'ı beğenmiyorum. Ayrıca Mete Kalkavan'ın yönettiği maçlarda deplasman takımı ezilmez.

Derbide kırmızı kart çıkar mı?

Bugün, Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde kırmızı kart çıkması bence çok mümkün. Fenerbahçe kendi sahasında ofansif oynayacaktır. Beşiktaş ise bu derbide daha defansif oynayabilir. 

"Alper Potuk, göbekte oynayabilecek seviyeye çıkamadı"

Alper Potuk, Fenerbahçe'de göbekte oynayabilecek seviyeye çıkamadı. Sporcu ahlakıyla ilgili diyecek bir lafım yok. Çalışkan bir oyuncu ama Fenerbahçe'de göbekte oynamak yetenek ister ve Fenerbahçe'de o bölgede oynayacak isim ülkenin en iyisi olması lazım.

Burak Yılmaz'ın transfer iddiaları hakkında

Burak Yılmaz, Beşiktaş için büyük bir kazanç olur bunun tam tersi Trabzonspor için de büyük bir kayıp olur. Sözleşmesi var nasıl gidecek bilemiyorum. Trabzonspor büyük yatırım yaptı kendisine. Beşiktaş şampiyon olursa olabilir bu transfer. Ama ekonomik duruma da bağlı bir konu bu."
 

Etiketler :