Mehmet Demirkol'dan Fikret Orman'ın şampiyonluk çıkışına cevap!

Mehmet Demirkol'dan Fikret Orman'ın şampiyonluk çıkışına cevap!

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fikret Orman'ın sözlerini yorumladı. Dünkü yayında "Ben efendiyim demekle olmaz, bırak başkası desin" diye çıkışan Demirkol'un gündeminde bugün de aynı konu vardı.

Ajans Beşiktaş - NTV Spor ekranlarında futbol yorumculuğu yapan Mehmet Demirkol, dünkü yayında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın önceki günkü basın toplantısını değerlendirmiş, Orman'ın efendilikle ilgili sözlerini eleştirmişti:

"Fikret Orman'ın genel tonu iyi, sakinleştirici bir tondu. İki küçük eleştirim olcak. Birincisi, şundan vazgeçmek lazım. İşte 'biz çok efendiyiz', 'çok mütevaziyiz'... Bırak başları söylesin bunu. İnsan hem efendi hem de kendisinden çok bahseden olmaz. Bunu başkaları söyler. Bu Galatasaray ve Fenerbahçe'nin (şımarık ikizlerin) kavgasından empati doğdu Beşiktaş'a.. Biz hiç yanlış yapmayız, biz çok iyiyiz sözlerini başkaları söyler. Bu satılabilir bişey değil. Varsa vardır. Ki var..."

Aynı gün (dün) Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Beşiktaş Dergisi’nin Şubat ayı sayısında camiaya ve taraftara seslendiği bir yazısı yayınlandı. "Bizim mazimizde tartışmalı şampiyonluklar yok" diyen Fikret Orman yazısında şunları vurgulamıştı:

"Emeğe saygı duyan, dürüstlüğü ve hak etmeyi öne çıkaran bir geleneğe sahibiz. Bizim mazimizde tartışmalı başarılar veya şampiyonluklar yerine, herkesin takdir ettiği haklı zaferler, efsaneleşmiş şampiyonluklar vardır. Bu nedenle Beşiktaşlılık, başı dik durmanın verdiği haklı bir gururu temsil eder. Bu haklı gurura ve Beşiktaş tarihine yeni şampiyonluklar eklemek en temel amacımız. Bu sezon üst üste ikinci şampiyonluğumuzu alacağız ve üçüncü yıldızı takacağız."

Orman'ın bu sözlerine değerlendirme yine Mehmet Demirkol'dan geldi.

Demirkol, "Tabi ki öyle. Aksini kimse iddia edemez. Zaten bir takımın taraftarıysan buna inanırsın. Birisi diğerinden daha da dürüst olabilir ama bunu o söylemez" diye dünkü yaklaşımını yineledi.

Etiketler :