Mehmet Ekici'de son durum! İşte transferdeki tüm gelişmeler...

Mehmet Ekici'de son durum! İşte transferdeki tüm gelişmeler...

Beşiktaş, Mehmet Ekici transferini tamamlamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a transferi sonrası Mehmet Ekici'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Olcay'ın bonservisinin yanı sıra bordo mavili ekibe bir miktar para ödeyecek olan Beşiktaş, yapılacak anlaşma ile Ekici'yi sezon sonu itibari ile kadrosuna katacak.

Anlaşmanın resmiyete kavuşması halinde açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Siyah-beyazlılar, transferin gerçekleşmesi durumunda Ekici’yi 10 numara bölgesinde de değerlendirecek. Forvet transferini Ekici ile bağlantılı hale getiren Beşiktaş, Talisca’dan forvette de yararlanacak.

UMUT GÜNER, BABASI VE MENAJERİ İLE ANLAŞTI

Beşiktaş'ın Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Teknik Direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmek istediği ve bordo mavili kulüp ile sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mehmet Ekici'nin menajer babası ise siyah beyazlı kulüp ile el sıkıştı.

ŞENOL GÜNEŞ: HEMEN GELMESİN!

Teknik Direktör Şenol Güneş ise devre arasında alınması planlanan Mehmet Ekici'nin sezon zonuna kadar Trabzon'da kalmasını isterken "Şu anda onun mevkiinde çok oyuncu var. Sözleşmesi bitene kadar Trabzonspor'da kalsın" dediği belirtildi.

EKİCİ SEZON SONU GELECEĞİNİ BELİRTTİ

Mehmet Ekici'nin menajer babası ise "Biz daha önce Fenerbahçe ile görüştük. Fakat ciddi bir durum yoktu. Mehmet, Beşiktaş'ta orta alanda yoğun kalabalık olduğunu ve oynayamayacağını,belirtti. Ama sezon sonunda siyah beyazlı forma ile futbol yaşamına devam edecektir" yorumunu yaptı.

İKİ KULÜP ARASINDA "OLCAY" ANLAŞMASI

Olcay Şahan'ın Trabzonspor'a gidişine onay veren siyah beyazlı kulüp, Ekici ile gelecek sezon başından itibaren başlayacak bir anlaşmaya imza atacak.

İki kulüp arasında yapılan anlaşmaya göre Beşiktaş, Olcay'ın yanı sıra bordo mavili ekibe bir miktar ödeme yapacak. Bu şartlar karşılığında Ekici'nin bonservisini alacak olan siyah beyazlılar, 26 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

TRABZON "TAMAM" DEDİ

Beşiktaş'tan alacaklarına karşılık bonservisini alan Olcay Şahan'ı renklerine bağlayan Trabzonspor yönetimi, Siyah Beyazlılar'ın "Ekici'yi bize verin, sezon sonuna kadar sizde bedelsiz kiralık kalsın. Sezon sonunda geri alalım" önerisini kabul etti.

Son kararı verecek olan Ekici'nin tercihi ise merakla bekleniyor. Gönlünün Fenerbahçe'den yana olduğu bilinse de yapılacak görüşmelere göre rotasını çizmesi beklenen gurbetçi oyuncunun 15 Ocak'tan sonra istediği takımla anlaşma yapıp sezon sonunda bedelsiz gitme seçeneği de bulunuyor.

AHMET NUR ÇEBİ DE DEVREDE

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de Mehmet Ekici için Trabzonsporlu yöneticilerle görüşeceği yazılıyor. Gazete haberlerinde daha önce Tolga Zengin’in transferinde büyük rol oynayan Çebi için "Ekici konusunda birkaç gün içinde bordo-mavili yönetimle masaya oturacak" deniliyor. (Hürriyet, NTV Spor ve Milliyet)

Etiketler :