Mehmet Emin Uluç: ''Doğru futbolu oynarsanız futbolcu kazanırsınız''

Mehmet Emin Uluç: ''Doğru futbolu oynarsanız futbolcu kazanırsınız''

Spor yorumcusu Mehmet Emin Uluç, Beşiktaş'ın Süper Lig performansını ve oyuncularını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - A Spor yorumcusu Mehmet Emin Uluç, Beşiktaş'ın Süper Lig performansını ve oyuncularını değerlendirdi.

Doğru oyunla genç futbolcuların kazanılabileceğini söyleyen Uluç, ''Beşiktaş, Sergen Yalçın'la beraber genç futbolcularla doğru oyunu oynuyor. Geçen hafta Trabzonspor maçında çok iyi oynamadı belki ama doğru futbolu oynadı ve maçı kazandı. Kadroya baktığımızda kalede Ersin oynuyor. Çok genç bir isim ama iyi oynuyor. Sağ kanatta Hasic var. Çocuk daha 20'sini görmeden neler yaptı. Ben merakla bekliyorum onun oynadığı maçları.'' dedi.

Doğru yapılanmanın öneminden bahseden Uluç, ''Baktığımız zaman Beşiktaş, umut vaadediyor. Bu sezon belki şampiyon olamaz ama doğru yapılanmayla birlikte ilerleyen senelerde olabilir.'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarının Sergen Yalçın'ın arkasında durması gerektiğini söyleyen Uluç, ''Beşiktaş taraftarının endişesini anlıyorum fakat yönetimin ve Sergen Yalçın'ın arkasında durulması gerekiyor. Beşiktaş Yönetimi doğru işler yapıyor. Ben Beşiktaş'tan çok umutluyum, inşallah bir an önce golcüyü de bulurlar ve keyifli bir rekabet izleriz.'' diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :