Mehmet Özdilek, adı Beşiktaş ile anılan "Taylan" için ne dedi?

Mehmet Özdilek, adı Beşiktaş ile anılan "Taylan" için ne dedi?

Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ismi Beşiktaş ile anılan Taylan Antalyalı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Mehmet Özdilek, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. 

Ajansspor'a göre ismi Galatasaray'la anılan Ibrahim Sehic ve Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edilen Taylan Antalyalı için Mehmet Özdilek, "Ibrahim Sehic ve Taylan ikisi de çok kıymetli ve gelişime açık. Sehic bu sezon Süper Lig'de kaleciler arasında ilk 3 girebilecek performans sergiledi. İki oyuncu için de transfer teklifi olabilir fakat devre arası için böyle bir düşüncemiz yok, sezon sonunda oturur konuşuruz. Onlar iyi oynamaya devam ederse talipler artacaktır." dedi.

Taylan Antalyalı kimdir?

1995 yılının Ocak ayında Muğla'nın Yatağan şehrinde doğan Taylan, 2006'da yaşadığı şehrin futbol takımı Muğlaspor'un altyapısında futbola başladı. Burada 3 sene forma giyen Taylan, hocası tarafından orta sahada görevlendirildi. 2009 yılında Bucaspor altyapı avcıları tarafından keşfedilen Antalyalı, 35.000 TL karşılığında Bucaspor'a transfer oldu ve 2011 yılına kadar Bucaspor'un alt takımlarında forma giydi. 2012 yılında Bucaspor ile profesyonel sözleşme imzalayan Taylan, sözleşme imzaladıktan iki gün sonra Kasımpaşaspor maçında ilk kez 1. Lig'de forma giydi. Gösterdiği performansla Feyenoord, Ajax, Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımların dikkatini çeken Taylan için Bucaspor başkanı Bektur, "Taylan için Fatih Terim'e söz verdim. Onunla görüşmeden diğer takımlarla bir pazarlık içine girmem. Taylan'da öncelik Fatih Terim'in ve Galatasaray'ındır" açıklamalarında bulundu. 2014-2015 sezonu öncesi Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'ne transfer olan Taylan, 1 sezon Hacettepe'de kiralık olarak forma giydikten sonra 2017 - 2018 sezonunun başında Erzurumspor'la sözleşme imzaladı.

Etiketler :