Mehmet Özdilek: "Beşiktaş'ın Güneş ile devam etmesi gerekiyor"

Mehmet Özdilek: "Beşiktaş'ın Güneş ile devam etmesi gerekiyor"

Mehmet Özdilek, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Deneyimli teknik adamın açıkları şu şekilde:

"Beşiktaş'ın ortaya koyduğu performansı..."

"Beşiktaş'ın efsane kadrosunu bir araya getirmeye çalışıyoruz. Dün böyle birliktelik oldu. Güzel bir organizasyon oldu. Bütün dostlarımız ve arkadaşlarımız oradaydı. Güzel bir vakit geçirdik. Zaman içerisinde birkaç kez daha bunu yaptık. Bunu gelenek haline getireceğiz. Ülkeler büyüyor, ekonomiler büyüyor. Bir bütün olarak bakmak lazım. Birlikteliğin yukarılarda olmasının en önemli sebebi futbolcuların büyük bir kısmının Türk olması avantajdı, yabancı oyuncular da hem karakterli ve yetenekliydi. Toplumda örnek gösterilen bir yapı vardı. Son iki sezonda Beşiktaş'ın ortaya koyduğu performansı alkışlamak lazım. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde üst düzey mücadele ettiler. Keşke bizim 3 yıllık şampiyonluğumuzu egale etselerdi."

Şenol Günüş sözleri

"Beşiktaş; Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de üçünde de doğru bir çizgiyle geldi. Kolay değil, 3 kulvarda başarılı olmak. Galatasaray maçını kazansaydı, lig yarışında en güçlü aday olacaktı. Ben Beşiktaş'ın 3 kulvarda da başarılı olduğunu düşünüyorum. Ortaya koyulan tabloda Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Henüz bir gelişim yok, sağlıklı ortamda çalışmak çok önemli. Aboubakar konusunda hoca ve ekibi karar verecektir. Cenk'ten sonraki süreçte Beşiktaş'ın işlev noktasında sıkıntı yaşadığı aşikar. Gol yükünü sadece ön bölgeye de bırakmamak lazım. Bu anlamda da Beşiktaş başarılı. Göze hoş gelen bir gol, bunu çok güzel yapabilen bir futbolcu. (Quaresma yorumu) Gökdeniz'in önemli başarılar elde ettiğini düşünüyorum. Çok bahsedilmese de önemli başarılar bunlar..." (Ajansspor)

Etiketler :