Menajer Sezer Özkan, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği gurbetçi futbolcuyu açıkladı!

Menajer Sezer Özkan, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği gurbetçi futbolcuyu açıkladı!

Hollanda'da yaşayan FIFA menajeri Sezer Özkan, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği gurbetçi futbolcuyu açıkladı.

Ajans Beşiktaş - Sezer Özkan, Beşiktaş'ın Feyenoord forması giyen Bilal Başaçıkoğlu ile temasta olduğunu ve transfer etmek istediğini açıkladı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Özkan şunları ifade etti.

'Bilal bu sene Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor'

"Bilal, Beşiktaş için gündem oldu. Burada yani Hollanda basınında da adı geçti. Ben kendisinin şimdiki menajeri ile görüştüm ve böyle bir bağlantı var bunu diyebilirim. Feyenoord ile sözleşmesi devam ediyor ama Bilal gitmek istediği için çok büyük paralar isteyeceğini sanmıyorum. Bu sene Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor. "

'Daha önce Trabzonspor'a önermiştim'

"Bilal ile ilgili bir çalışma yapmıştım daha önce olmadı. Trabzonspor'a getirmek istemiştim ama hem kulüp kanadından olumlu yanıt alamadık hem de oyuncu gitmek istemedi. Trabzon kökenli bir oyuncu. Aslında Türkiye'ye gelirdi o dönemde ama Trabzonspor kanadı istemedi. Şenol Güneş Trabzonlu olduğu için bu kimliğine önem veriyor. Beşiktaş'ta yapabilir. Bu tabii onun için artı olur. Bilal gelirse doğrudan oynayamaz ama yedek olarak başlar. Türkiye'de önce kendini bir şekilde adapte eder sonra Beşiktaş bunu yatırım amaçlı alıyordur. Beşiktaş üç senedir güzel işer yapıyor, bir iki sene sonra patlama yaptığı zaman para kazanıyor oyunculardan" (Ajansspor)