Mert Mülder: "Kararımı teklif gelince veririm"

Mert Mülder: "Kararımı teklif gelince veririm"

A Milli Takım'ın genç ismi Mert Müldür, Beşiktaş'a transfer olacağı yönünde çıkan haberlere cevap verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Mert Müldür dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Beşiktaş sorusuna yanıt veren Rapid Wien'in sağ beki, siyah beyazlı kulübe transfer kapısını açık bıraktı. 20 yaşındaki milli futbolcu Beşiktaş'a transfer olmaya düşünebileceğini söyledi.

TRT Spor'a demeç veren Mert Müldür, "Beşiktaş'a transfer olmak ister misin?" sorusuna samimi cevaplar verdi. Genç oyuncu yaz transfer döneminde siyah beyazlı kulübe göz kırptı.

"TEKLİF GELİRSE O ZAMAN DÜŞÜNÜRÜM"

Mert Müldür açıklamalarında "Kulübümüzde son maçı oynayıp direkt milli takıma geldik. Transfer tekliflerini görüşmeye vaktimiz olmadı. Transfer teklifleri ile menajerim ilgileniyor. Açıkcası Beşiktaş konusunu hiç düşünmedim. Öyle bir teklif gelirse transferi o zaman düşünürüm. Kararımı teklif gelince veririm. Belki de menajerime teklif gelmiştir, bilmiyorum. Şimdi milli takım forması için her şeyimi vermeye çalışacağım." dedi.​​​​​​​

Mert Müldür kimdir?

Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mert Müldür'ün adı Beşiktaş ile anılıyor.

1999 doğumlu 20 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mert Müldür, 1,80 boyunda. Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen Mert Müldür geçtiğimiz sezon 41 karşılaşmada 2,892 dakika süre aldı ve bu süreçte takımı adına 6 gol, 11 asistlik performans sergiledi. (Futbol Arena)