Mert Nobre: "Süper Lig'in en iyi takımı..."

Mert Nobre: "Süper Lig'in en iyi takımı..."

TFF 1. Lig ekiplerinden BŞ Erzurumspor forması giyen ve Fenerbahçe ile Beşiktaş formalarıyla Galatasaray derbisine çıkan Mert Nobre, özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - 2 Mart 2008'de Beşiktaş'ın Cimbom'u 1-0 yendiği maçta Beşiktaş, zirvede bulunan Galatasaray'ı geride bırakmıştı. O tarihi maçın tek golünü Mert Nobre atmıştı. Sezonu Galatasaray şampiyon tamamlarken Nobre'nin kafa vuruşu unutulmazlar arasına girmişti.

QUARESMA İLE OYNAMALIYDIM

'Delgado'nun adrese teslim gönderdiği kornere iyi yükseldim ve kafayı köşeye vurarak kaleci Aykut'u avladım. En sevdiğim gollerden biriydi. O sezon şampiyonluğu kaybettik ama Galatasaray karşısındaki o kafa vuruşum unutulmazlarım arasındadır. O dönemde şu andaki kadroda Ricardo Quaresma, Ryan Babel ve Talisca ile oynamak isterdim. Ben iyi ortalarla beslenen bir golcüyüm. Eminim onlar olsaydı gol rakamım çok daha yukarılara çıkardı. Quaresma ilerleyen yaşına rağmen hala dünya çapında bir yıldız.

RAKİPLER ŞAPKA ÇIKARTIYOR

Şu anda puan tablosuna baktığınızda Galatasaray'ın daha iyi olduğunu söylersiniz ama Beşiktaş, Süper Lig'in en iyi topunu oynuyor ve takım olma konusunda bir numara. Eski takımım sahada en zevkli topu sergileyen ekip. Tribünler hep bu yüzden dolu. Rakipleri bile Beşiktaş'ın oynadığı futbola şapka çıkarıyor. Derbiyi 2-1 Beşiktaş kazanır. Siyah Beyazlıların gollerini Cenk Tosun ve Talisca'nın atacağını düşünüyorum. Galatasaray da Gomis ile gol bulur. (Sözcü)

Etiketler :