Mesut Urgancılar: ''Nevzat Demir Tesisleri iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor''

Mesut Urgancılar: ''Nevzat Demir Tesisleri iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor''

Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. İşte Mesut Urgancılar'ın açıklamaları;

"18 Ağustos itibariyle kulübümüz aleyhine açılan dava sayısı 191, icra takibi 272 sayısına ulaşmıştır. Bunun toplam tutarı 142 milyon ₺'dir. Bu tutarın %32'si eski dönem menajerlerin alacaklarıdır."

"O dönemde menajerlerle nasıl anlaşma yaptılarsa sürprizleri hiç bitmiyor. 2 tane yeni menajer alacağıyla karşılaştık. Bunların da toplamı 2.8 Milyon € civarında."

"Göreve geldiğimizde karşılaştığımız en büyük şoklardan biri Bolu Gerede Tesisleri idi. Ödenmemiş tutarlardan dolayı 5 Milyon $'lık bir tazminat yükümlülüğümüz vardı. Yapılan görüşmeler ve protokollerle bu yükümlülüğü kaldırdık. Yakında tesisi nakledeceğiz."

''Nevzat Demir Tesisleri iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. 2 ve 3. sahaları UEFA standartlarına getiriyoruz. 3. sahamızı 2 maç üst üste maç yapılabilir şekle getiriyoruz. Ayrıca 650 kişilik bir tribün yapıyoruz. Amacımız altyapımızı Ümraniye'ye taşımak."

"Stadyumumuzda yapılmayan, onarılmayan tüm işlerini yapıyoruz. Yabancı bir şirket tarafından stadyumumuz incelendi. Şimdiye kadar çatı membranının yenilenmesi söz konusu. Çözüm arayışı içindeyiz. Ses sistemi UEFA standartlarında değildi, ihalesini yaptık."

Etiketler :