Milli Takım ilk çalışmasını yaptı

Milli Takım ilk çalışmasını yaptı

A Milli Takımımız, İran, Tunus ve Rusya ile oynayacağı özel maçlar öncesinde, Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı ve ilk çalışmasını yaptı

Ajans Beşiktaş - A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu yönetiminde saat 18.30'daki antrenmanın tamamı medya mensuplarına açık olarak yapıldı. Ay-Yıldızlılar, yaklaşık 1,5 saat süren idmanın başında basına toplu fotoğraf verdi. TFF Başkanvekili Ali Dürüst de A Milli Takım'ın bu akşamki antrenmanını saha kenarından takip etti.
 
A Milliler idmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışma yaptı.
 
Kulüp takımı ile oynadığı son maçta sol arka adalesinden yaşamış olduğu sakatlıkla ilgili tedavisine A Milli Takım kampında devam edilen Abdülkadir Ömür antrenmanda yer almazken, Mehmet Topal, Mahmut Tekdemir ve Yunus Mallı ise tedbir amaçlı olarak takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
 
A Milli Takım, İran ile 28 Mayıs Pazartesi günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın saat 18.30'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri basına kapalı olarak yapacağı çalışma ile sürdürecek.

Etiketler :